Şehit ziyaretinde teröre lanet

Ergün, Karaosmanoğlu ve Işık Kandıralı Şehit´in ailesini ziyaret etti

Şırnak`ın Gabar Dağı`nda devriye gezerken terör örgütü PKK militanları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Kandıralı Jandarma Komando Er Ümit Balkan`ın evinde teröre lanet sesleri eksilmiyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Balkan ailesini ziyaret ederek, vatan uğruna dökülen her damla kanın hesabının terör örgütünden sorulacağını söyledi.

“KANI YERDE KALMAYACAK”
Kandıra Akıncılar Köyü`nde bulunan Şehit Komando Er Ümit Balkan`ın ailesine ait ev ziyaretçilerle dolup taşıyor. Şehit ailesini ziyarete giden Nihat Ergün, İbrahim Karaosmanoğlu ve Fikri Işık, başsağlığı diledi. Şehit askerin babası İrfan Balkan ve annesi Fatma Balkan ile bir süre sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, “Şehit anne ve babası olmak gururdur, onurdur. Bu onuru sizler yaşıyorsunuz. Bu vatan uğruna canını feda edenlerin akan her damla kanının hesabı terör örgütünden sorulacaktır. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır. Akan kan bizim kanımız, bizim canımızdır” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise şehitlik mertebesinin herkese nasip olmayacağını ifade etti. Karaosmanoğlu, “Bu vatan bugün bu kadar iç ve dış düşmana karşı hala ayakta duruyorsa, bunu şehitlerimize borçluyuz. Onlar bu vatan uğruna can ve kan verdiler. Biz onları bir günlüğüne hatırlamıyoruz. Onlar bizim kalbimizde. Bu acı sadece sizin değil, hepimizin. Benimde yüreğim sizin kadar yanıyor. Ama kader yazılmışsa engelleyemiyorsun. Dileğimiz anne ve babalar evlat acısı yaşamasın, çocuklar yetim kalmasın” şeklinde konuştu.

TERÖRE LANET
Şehit Jandarma Komando Er Ümit Balkan`ın babası İrfan Balkan, ziyarete gelenlere teşekkür ederken, teröre lanet okudu. Baba Balkan, “Oğlum bu vatan uğruna şehit olmuştur. Gerekirse ben kendi canımı, diğer çocuklarımı bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna feda ederim. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmasın” dileğinde bulundu.

KÖYLÜ İLE SOHBET
Şehit ailesini ziyaret sonrası Nihat Ergün, İbrahim Karaosmanoğlu ve Fikri Işık dönüş yolu üzerinde bulunan Akçaova Köyü`nde köylülerin isteğini kırmayarak, onlarla sohbet etti. Köy Muhtarı Remzi Yüce, yaşadıklarını sıkıntıları anlatırken, F Tipi Cezaevi ile aralarında bulunan 13 kilometrenin yapılmasını istedi. Karaosmanoğlu, yol yapımını programa alacaklarını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!