Şehit babasının acısını paylaştılar

Tarih: 19 Ekim, 2011

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Bitlis’te düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Volkan Sabaz’ın Kartepe Arslanbey Atakent Kalıcı Konutları’nda oturan acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, şehit polisimizin babası Mehmet Sabaz’a sarılarak, acısını paylaştı.

ACILI BABAYA SARILDILAR

Bitlis’te düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Volkan Sabaz’ın, Kartepe Arslanbey Atakent Kalıcı Konutları’ndaki baba ocağına taziye ziyaretinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca’ya Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur eşlik etti. Üst düzey emniyet mensuplarının da hazır bulunduğu taziye ziyaretinde Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, şehidimizin acılı babasına sarılarak teselli etmeye çalıştı.

ŞEHİT BABASI OLMAK MADALYADIR

Şehidimizin babası Mehmet Sabaz’ın acısını paylaşan Vali Topaca, şehit polis memuru Volkan Sabaz’a Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine de sabırlar diledi. Şehidimizin babası Mehmet Sabaz’a sarılan Başkan Karaosmanoğlu da, ‘’Şehit ailesi olmak, şehit babası, şehit annesi, şehit kardeşi olmak bir madalyadır’’ ifadesini kullandı. Şehit polis memuru Volkan Sabaz’ın cenazesinin bugün (19 Ekim) Bitlis’te düzenlenecek törenin ardından havayoluyla İstanbul’a, oradan da ilimize getirileceği, yarın (20 Ekim) öğlen namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi.