Şehir Tiyatroları´ndan 14 Şubat hediyesi

Sevgililer Günü´nde “Ayrılık” isimli oyun sahnelenmeye başlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 14 Şubat Sevgililer Günü`nde prömiyerini yapacağı “Ayrılık” adlı oyunuyla Kocaeli seyircisine romantik bir hediye sunmaya hazırlanıyor. Çağdaş tiyatro yazarlarından Behiç Ak`ın eseri, 14 Şubat 2006 Salı günü saat 20.00`de SDKM Oda tiyatrosunda perde diyecek.

ÇEVİK OYUNU ANLATTI
Oyunun yönetmeni ve Şehir Tiyatroları`nın usta oyuncularından Mehmet Çevik önümüzdeki günlerde yöneteceği oyunla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde düzenlenen basın toplantısında oyunun 14 Şubat günü perde açacağını hatırlatan Çevik, tüm Kocaelilileri bu romantik oyuna beklediklerini söyledi. Oyunda  dört yıl süren bir aşk evliliğinin ardından boşandıktan sonra ilk kez görüşen bir çiftin hikayesinin ele alındığını ifade eden Çevik şöyle konuştu:

AYRILIK SONRASI İLK KARŞILAŞMA
“Bir yıllık ayrılığın ardından bir araya gelen kadın ve erkeğin neler yaşayabileceği ya da gerçekte asıl ne yaşamak istediklerine cevap aranıyor. Kadın ve erkeğin ayrılık sonrasındaki ilk karşılaşmalarında yaşanabilecekler üzerine kurulu, oyun, bu ikili ilişkilerinin dünlerine, ayrı kaldıkları zaman içindeki bireysel serüvenlerine yolculuklarıyla traji-komik bir öykü sunuyor.”

“YAŞAR” DA OYNUYOR
Mehmet Çevik`in yönettiği iki kişilik oyunda Zeynep Özan ile “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı oyunda Yaşar tiplemesiyle Kocaeli seyircisinin gönlüne taht kuran H.Fatih Sevdi rol alacak. Dekor tasarımı Adnan Yılmaz`a ışık tasarımı ise Erol Dinçdemir`e ait olan oyununun dramaturgisi ise Sevil Koç Çevik`e ait.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!