Sarımeşe`de şenlik rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Sarımeşe Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği Hergeleci İbrahim Pehlivan Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri, pazar günü yapılan aktivitelerin ardından sona erdi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Sarımeşe Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği Hergeleci İbrahim Pehlivan Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri, pazar günü yapılan aktivitelerin ardından sona erdi. Dünyaca ünlü güreşçimiz Koca Yusuf ile iki kez karşı karşıya geldiği, ancak ikisinde de berabere kaldığı rivayet edilen Sarımeşeli İbrahim Pehlivan adına bu yıl ilk kez düzenlenen şenliklerin birinci gününde, güreş müsabakaları düzenlenmiş, müsabakaları Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Büyükşehir yetkilileri de izlemişti.

BİRÇOK AKTİVİTE
Şenliklerin ikinci gününde ise özellikle belde sakinleri birçok aktiviteye katılma imkanı buldu, keyifli saatler geçirdi. Halk koşusu, bisiklet yarışları, binicilik, judo, aerobik, step, animasyon gösterilerinin ardından yapılan ödül töreni ile dereceye giren yarışmacılara para ve çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninin ardından halk oyunları ekiplerinin gösterisi büyük bir ilgiyle izlendi. Şenlikler kapsamında akşam saatlerinde ise ünlü sanatçı Atilla Taş sahne aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!