Saraybahçe´nin yüzde 95´i tamam

İZGAZ ekipleri bölgede çalışmalarını tamamlamak üzere

İZGAZ ekipleri Saraybahçe`de, geçmiş yıllarda abone olduğu halde bağlantıları yapılmayan vatandaşları da doğalgaza kavuşturuyor. Yüzde 95 seviyesindeki çalışmalar sayesinde, iç tesisatlarını yaptıran aboneler doğalgaz kullanmaya başladı.

DOĞALGAZLA ISINMAYA BAŞLADILAR
Önemli bir yatırımla Kocaeli genelini doğalgaza kavuşturmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin en büyük ve en önemli yan kuruluşu İZGAZ, Saraybahçe`de de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgede işin büyük çoğunluğu tamamlanırken, çalışma kapsamında, bağlantıları tamamlanan ve iç tesisatlarını daha önce yaptıran aboneler doğalgaz kullanmaya başladı. Çalışmaların geri kalan çok küçük bölümü de kısa sürede bitirilecek.

ERDOĞAN DENETLİYOR
İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan da çalışmaları yerinde takip ediyor. İZGAZ ekiplerini Cedit Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi`nde bir abonenin evine servis kutusu takarken denetleyen Erdoğan, “Saraybahçe bölgesinde bir çok abonemiz geçmiş yönetim döneminde abone olmuş, fakat evinde doğalgazı kullanamamış. Bu durumdaki vatandaşlarımız ekiplerimizin öz verili çalışmaları neticesinde doğalgazı kullanmaya başladı. Kısa bir süre içinde çalışmalar tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!