Sanayi Mahallesi parmakla gösterilecek

42 Evler mahallesi´nde yapılan çalışmanın benzeri yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 42 Evler Mahallesi`nden sonra Sanayi Mahallesi`nde başlattığı çalışmalar ile alt yapı çilesine son veriyor. Doğalgaz, su ve yağmur suyu boru hattını büyük oranda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi`nin çehresini değiştirecek olan üst yapı çalışmalarını başlattı.

ALT YAPI SÜRÜYOR
Sanayi Mahallesi`nde sürdürülen su borusu yenileme çalışmaları ile doğal gaz hatları, bitme aşamasına geldi. Mahallenin yağmur suyu kolektör çalışmalarını da yürüten Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çilesini bitirmeye çalışıyor. Doğalgaz bağlantılarının da devam ettiği mahallede, yapılan alt yapı çalışmaları cadde ve sokakları çamur deryasına dönüştürmesine rağmen, vatandaşlar çalışmalara destek olmaya çalışıyor. Mahallede bir taraftan alt yapı çalışmaları sürerken, diğer taraftan üst yapı çalışmalarına başlandı.

15 BİN METRE KARE PARKE
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sanayi Mahallesinin tüm cadde ve sokaklarında üst yapı için tefsiye çalışmalarını hızlandırdı. Sanayi Mahallesi`nde 25 cadde ve sokak bulunuyor. Cadde ve sokakların toplam uzunluğu ise 7 bin metreyi buluyor. Tüm cadde ve sokakların tamamı 15 bin metrekareden oluşuyor.

90 GÜNDE YAPILACAK
Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yakından takip eden Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, her yağmur sonrası su baskınları yaşadıklarını söyledi. Muhtar Çilingir, “Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun mahallemize gösterdiği ilgi sayesinde sıkıntılarımız sona erecek. Alt yapı çalışmaları sırasında mahallemizin cadde ve sokakları çamur olduğu için mahalle sakinlerimiz sıkıntı çekmekte. Ancak sıkıntıları da yaşamadan bu hizmetler olmuyor. Üst yapı çalışmaları tamamlandığında Sanayi Mahallesi parmakla gösterilecek” dedi. Mahallenin üst yapı çalışmalarının 90 gün içinde tamamlanması gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!