Sanayi esnafının yüzü güldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Körfez Küçük Sanayi Sitesi´nde Fırat Caddesi sıcak asfalt ile kapladı.

Yolun yapılması, sanayi esnafının yüzünü güldürdü.

BİN 400 TON ASFALT
Körfez Küçük Sanayi Sitesi`ne el atan Büyükşehir belediyesi ekipleri, 900 metre uzunluğunda  9 metre genişliğindeki Fırat Caddesi ile Eski Gölcük Yolu ve Carrefour Köprüsü`nün D-100`e bağlantısını sağlayan yan yolları, sıcak asfalt ile kapladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, “Kış sezonu nedeniyle bozuk ve çamurlu yollarda vatandaşın çile çekmemesi için alt yapı sorunu olmayan yerleri asfaltlıyoruz. Fırat Cadesi 8 cm kalındığında bin 400 ton asfalt ile yenilendi. Esnaflarımız dükkanlarına rahat rahat giriş-çıkış yapabilmelerini sağlamak amacıyla da cadde kenarlarına tretuvar ve parke yapacağız. Bu çalışmalarımızı tamamladıktan sonra da 5 cm kalınlığında aşınma tabakası asfalt sereceğiz” dedi.

SIRA SANAYİ MAHALLESİ`NDE
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri Körfez Sanayi Sitesi ve çevresinde yapılan çalışmaların ardından  Sanayi Mahallesi`ne geçileceğini söyledi. Daha önce çamurdan kurtarmak için stabilize malzeme dökülen mahallenin yolları, asfalt döşenip, parke ile düzenlenecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!