Sanat Sokağında Kick Box..

Yarın akşamoynanacak maçın biletlerinin satıldığı standa uğrayan Kick Boxçular, Kocaelili hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı

Sanat Sokağında Kick Box´çulara büyük ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin desteğiyle Büyükşehir Uluslararası Fuar Merkezi´nde yarın  akşam düzenlenecek olan Kick Box Dünya Şampiyonası Finalinin gecesinin biletleri Sanat Sokağında satışa çıktı. Bilet satış yerine uğrayan Kick Box´çularla Kocaelili spor severler fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.

SOHBET ETTİLER
Sanat Sokağında yapılan bilet satışına, Organizatör Tarık Solak ve Gürkan Özkan gibi ünlü isimlerden oluşan sporcular katıldı.

Bir an ünlü sporcuları karşılarında gören Kocaeli halkı, sporcuların yanına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti. Ünlü sporcular, yarın akşam saat 20:00´de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası İnterteks Fuarında başlayacak olan şampiyonaya tüm Kocaeli halkını davet etti.

Bilet Satışları, müsabaka öncesinde de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi girişinde sürdürülecek.