Sanat Galerisi´nde “hal ve ...

Heykeltraş Hasan Bingöl`ün “Hal ve Gidiş” isimli sergisinin açılışına sanatseverler büyük ilgi gösterdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, dün akşam Heykeltıraş Hasan Bingöl´ün “Hal ve Gidiş” isimli sergisine evsahipliği yaptı.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi açılışına Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Kültür Sanat Konservatuar Şube Müdürü Nebi Güdük, İl Kültür Müdürü Adnan Zamburkan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş, KBT Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

26 ESER SERGİLENİYOR
Heykeltraş Hasan Bingöl; sergisine katılan tüm sanatseverlerle tek tek ilgilenerek “hoş geldiniz” dedi. Bingöl´ün “Hal ve Gidiş” ismini verdiği sergisinde 26 adet eser yer alıyor. Sanatseverler taş, ahşap ve metal malzemelerden oluşan sergiyi 16 Aralık Cumartesi gününe kadar gezebilecek.