Sanat Galerisi yeni yılın ilk sergisini gerçekleştirdi

“Kültürler Köprüsü Mostar” adlı fotoğraf sergisi ile sezona hızlı bir giriş yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, Metin İnce`nin kişisel resim sergisi ile önceki gün ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi olan İnce, geçirdiği trafik kazası nedeniyle sergiye katılamadı.

BAŞKANLARDAN SERGİYİ GEZDİ
Yeni yılın ilk sergisine Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat yönetmeni Burhan Akçin ve yazar Ruşen Hakkı da katıldı. Ressam İnce`nin kişisel resim sergisi 15 Ocak akşamına kadar Pazar günleri hariç her gün 9.00 ile 18. 00 saatleri arasında gezilebilecek.