Sabancı`nın kağıdı Gülen Yüzler`den

Gülen Yüzler Engelliler Mesleki Rehabilitasyon Merkezi`nin 42 Evler bölgesindeki iş yerinde her gün üç engelli personel tarafından büyük çapta bir üretim gerçekleştiriliyor.

Bedenlerindeki engele rağmen ortaya koydukları yüksek performansla dikkat çeken rehabilitasyon merkezinin personeli, günde tam 65 koli kağıt üretiyor.

DAHA ÇOK FOTOKOPİ İÇİN
Büyükşehir Belediyesi ile Amsterdam Belediyesi`nin iş birliğinde gerçekleştirilen ve proje sorumluluğunu Belde A.Ş.`nin yürüttüğü Gülen Yüzler İş Yeri Merkezi`nde, üretimin önemli bir kısmını A4 ebadındaki fotokopi kağıdı oluşturuyor. Kocaeli`nin dört bir yanına dağılan fotokopi kağıtları iş yeri ambarına girmeden müşterilere teslim ediliyor.

KORDSA, NOVA
Engelli personelin bu çabası Kocaeli`ndeki firmalar tarafından da destekleniyor. Başta KORDSA olmak üzere Nova İlaç Sanayi, Borsallıoğlu, YKM ve irili ufaklı pek çok kuruluş rehabilitasyon merkezince üretilen fotokopi kağıtlarını satın alarak bu yöndeki emeğe destek veriyor.

AİLE BÜTÇESİNE KATKI
Her gün mesai saati ile birlikte fotokopi kağıdı üretmeye başlayan engelli personel Serkan Kurnaz, Selma Karabat ve Erol Kaya ise gerçekleştirdikleri çalışmadan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtiyor. Üç engelli personel, bir iş yapmanın ve aynı zamanda aile bütçesine katkıda bulunmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!