Rektörden Başkana Umuttepe teşekkürü

Başkan Karaosmanoğlu, KOÜ Rektörlüğü`ne seçilen Prof. Dr. Komsuoğlu`na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kısa bir süre önce Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü´ne seçilen Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kocaeli Üniversitesi´nin Umuttepe´deki Rektörlük Binası´nda gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasret Çomak ve Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp de hazır bulundu. Ziyaret sırasında Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Büyükşehir Belediyesi´nin Umuttepe´de sürdürdüğü yol çalışmasına değinerek, “Bu yol sayesinde hastalarımız akademik personelimiz ve öğrencilerimiz büyük rahatlığa kavuşacak. Çalışmalar bittiğinde son derece modern ve güvenli bir üniversite yolumuz olacak. Çalışma için size ve Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ediyoruz” dedi.

UMUTTEPE YOLU UMUT YOLU

Başkan Karaosmanoğlu da, Büyükşehir Belediyesi´nin her gün binlerce insanın gidip geldiği bu güzergaha büyük önem verdiğini belirterek, “Bu yolu şifa arayan vatandaşlarımız, eğitim gören öğrencilerimiz ve onları eğiten hocalarımız kullanıyor. Bu yol hastalar için gerçek bir umut yolu ve bu güzergah bizim için büyük önem taşıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette ayrıca Kocaeli Üniversitesi rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve yeni yönetimini kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!