Ramazan´da 10 bin aileye gıda yardımı

Büyükşehir Belediyesi, alım işi ile ilgili ihaleyi gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilköğretim çağındaki öğrencilere kırtasiye, amatör spor kulüplerine malzeme ihalesinin ardından Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 10 bin aileye de gıda yardımı yapmaya hazırlanıyor. 8 ayrı kalemdeki gıda maddelerinin toplamı 18 kiloyu buluyor.

8 FİRMA TEKLİF VERDİ
Toz şeker, sıvı ayçiçeği yağı, pirinç, makarna, kırmızı mercimek, zeytin, un ve çaydan oluşan gıda yardımı ile ilgili ihale, bugün yapıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye ilgi büyük oldu. 8 firmanın katıldığı ihalede, AGS Gıda 282 bin YTL ile en düşük, Metro Star Gıda ise 317 bin 100 YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

DETAYLI İNCELENECEK
İhaleye katılan firmaların getirdikleri gıda numuneleri, Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından kontrol edildi. İhaleyi kazanan firma ise, numunelerin detaylı bir şekilde incelenmesinden sonra açıklanacak. Firma yetkilileri, 15 takvim gününde muhtelif gıdaları belediyeye kolilenmiş olarak teslim edecek.

HANGİ GIDADAN, NE KADAR ALINACAK?
Toz şeker (5 kg)             10 bin paket
Ayçiçeği Yağı (2 lt)          10 bin adet