Ramazan ilahilerle uğurlandı

Ramazan etkinliklerinin son konseri önceki akşam gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan ayı boyunca fuar alanında düzenlediği etkinliklerde sona yaklaşıldı. Bir ay boyunca adeta Ramazan nostaljisi yaşatılan eğlencelere ilk gün olduğu gibi son günlerde de ilgi büyük oldu. Ramazan´ın başından bu yana fuar alanında üç kez sahne alan Doç Dr. Turabi de önceki akşam son tasavvuf konserini verdi. Vatandaşlar birbirinden güzel ilahilerle Ramazan´ı uğurlamanın mutluluğunu yaşadı.

 

SON KONSER
Ramazan ayının son günlerine gelinmesine rağmen fuar alanındaki ramazan etkinlikleri ilk günkü hızıyla ve güzelliğiyle devam ediyor. Bu programlar çerçevesinde önceki akşam Dç. Dr. A. Hakkı Turabi Tasavvuf Müziğini sevenleriyle buluşturdu. Ramazan boyunca Fuar alanında üç kez sahne alan Hakkı Turabi, düzenlenen son program ile muhteşem bir tasavvuf müziği konseri verdi.

EN HEYCANLI GECE
Konser öncesinde misafirlere ufak bir selamlama konuşması yapan Hakkı Turabi ‘‘Ramazan boyunca birçok kez karşınıza çıktım ama bu gece hepsinden daha farklı, sanki ilk kez karşınızda sahne alıyormuş gibiyim´´ dedi. Gelecek Ramazanlarda da hep beraber olmayı temenni eden Turabi dinleyenlere unutulmaz bir tasavvuf müziği ziyafeti sundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!