Ramazan çadırları kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pazar günü başlayacak olan Ramazan nedeniyle iftar yemeği vereceği çadırları kurdu. Her akşam 3 bin 300 kişiye iftar yemeği verecek olan Büyükşehir Belediyesi, 4 ayrı merkeze çadır kurdu. Bu yıl düzenlenecek olan etkinlikler ise bütün ilçelere yaygınlaştırıldı.

Başkan Karaosmanoğlu da Pazar günü İzmit Anıtpark´ta kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte iftar yapacak.

4 MERKEZE ÇADIR KURULDU
Geçen yıl Doğu Kışla´da tek çadırda Ramazan etkinliği yapan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl hizmeti bütün ile yaydı. Anıtpark´a 2 bin kişilik çadır kurulurken, Körfez´e 500, Karamürsel´e 300 ve Dilovası´na 500 kişi kapasiteli iftar çadırı kuruldu. Toplam 4 ayrı çadırda her akşam 3 bin 300 kişi iftar yapabilecek. Ramazan çadırlarını ilçelere yayan Büyükşehir Belediyesi, bu sayede kentin her köşesinde insanlara çadırda iftar açma fırsatı sundu.

ETKİNLİKLER YAYILDI
Hizmeti kentin her köşesine yaygınlaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yapılacak olan etkinliklerden bazılarını İzmit dışına taşıdı. Etkinlikler Çayırova, Değirmendere, Karamürsel, Gelze, Dilovası, Gölcük, BahçecikYuvacık, Yeniköy, Yazlık,Derbent, KullarTavşancıl, Kandıra, Maşukiye gibi ilçe ve beldelere yaygınlaştırıldı. Oldukça zengin geçecek olan programlarda konserler, söyleşiler, tiyatro gösterileri ve orta oyunları bulununyor.