Ramazan Çadırı´nda Kadir Gecesi coşkusu

1000 aydan daha hayırlı olan gecede Kuran-ı Kerim ziyafeti verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi nedeniyle dün akşam Ramazan çadırında muhteşem bir program gerçekleştirdi. Bin aydan daha hayırlı olan gecede Türkiye birincisi hafızlar vatandaşlara Kuran´ı Kerim ziyafeti sundu. Ramazan Çadırı, Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenen özel programla bugüne kadarki en güzel etkinliğini gerçekleştirmiş oldu.

HAFIZLARDAN KURAN ZİYAFETİ
Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki Ramazan Çadırı´nda önceki akşam en güzel etkinliklerinden birini gerçekleştirdi. Bin aydan daha hayırlı olarak nitelenen Kadir Gecesi nedeniyle çadırda kuran-ı kerim ziyafeti verildi. Türkiye Kuran-ı Kerim okuma yarışması birincisi Ahmet Yıldıran, Marmara Birincisi Hikmet Yıldırım, Ezan Okumada Marmara Birincisi Ali Gülmez ve Meslek Dersi Öğretmeni Recep Çalışkan tarafından Kuran-ı Kerim okundu. İlahilerle süslenen gecede Süleyman Çelebi´nin yazdığı Mevlid-i Şerif de okundu. Gecenin sonunda vatandaşlara lokum ikram edildi.

SON PROGRAM YARIN
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Çadırı´ndaki son etkinliğini yarın gerçekleştirecek. Teravih namazının ardından Murat Kaya, Yavuz Ayık ve Nuray Polat´ın seslendireceği türkülerle Ramazan´a veda edilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!