Ramazan Çadırı`nda hem çocuklar hem de anneleri yarıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Ramazan ayı nedeniyle Halkevi alanında kurduğu Ramazan Çadırı teravih namazı sonrasındaki eğlencelerle de dolup taşarken, Halkevi meydanındaki kalabalık zaman zaman izdihama yol açıyor.

DÜN BİN 500 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Daha önce 1000 kişiye iftar vereceğini açıklayan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,  artan talep üzerine önceki akşam Ramazan Çadırı`nda bin 500 kişiye iftar verdi. Teravih namazı ardından Ramazan Çadırı`nda çeşitli etkinlikler yapıldı. İzmitli aileler çocuklarını  yanlarına alarak geldikleri  çadırda neşeli dakikalar geçirdi. Çocuklar, şarkı yarışmalarında ter dökerken, anneleri ise balon şişirme, çuvalla yürüme oyunlarında keyifli dakikalar geçirdi. Eğlencelerin ardından aileler yaklaşık 1 saat süren tiyatro gösterisini büyük bir beğeniyle izledi.

YAZGAN, HALKEVİ`NDE KONUŞTU

İzmit Halk Eğitim Merkezi Salonu`nda ise Kocaeli Aydınlar Ocağı`nın konuğu olan yazar Mustafa Yazgan “Eğitimde Başarı” konulu konferans verdi. Konferans sonunda Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Mustafa Yazgan`a birer plaket vererek teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!