Rahmiye istedi, Başkan söz verdi

Bölgeyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, mahalle sakinlerinin taliplerini geri çevirmedi

Kocaeli´ni köy köy, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün de Arslanbey´e bağlı Rahmiye Mahallesi´ndeydi. Başkan Karaosmanoğlu, muhtar Mustafa Nemli´yi yanına alarak mahalleyi adım adım dolaştı ve ihtiyaçlar konusunda incelemelerde bulundu.

OKULA BİLGİ SINIFI
Rahmiye ziyaretini AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Başkan Danışmanı Ömer Polat´la birlikte gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, gezisi sırasında kısa bir süre önce devlet tarafından yaptırılan Rahmiye İlköğretim Okulu´na da uğradı. Okula bilgi sınıfı yaptırma sözü veren Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından okulun bahçesine çevre düzenlemesi yapılacağı müjdesini verdi.

“SİZİ DİNLEMEYE GELDİM”
Mahalleyi baştan aşağı gezen Başkan Karaosmanoğlu. daha sonra dinlenmek için mahalle kahvesine geldi. Burada vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan, mahalleli ile çay içerek dertlerini dinledi. Karaosmanoğlu, “Ben buradayım, sorunlarınızı dinlemeye geldim. Taleplerinizi direkt söyleyin” şeklinde konuşunca, Rahmiyeliler Pınarbaşı mevkiindeki 11 dönümlük arazi üzerinde spor tesisi yapılması konusunda yardım istedi.

SPOR TESİSİ İÇİN DE SÖZ
Spora ve sporcuya büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, talebe olumlu yanıt vererek mahalleye spor tesisi yapma sözünde bulundu. Karaosmanoğlu vatandaşlarla bir süre daha sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!