Plaj Yolu´na da kültür merkezi

İl genelindeki 9. kültür merkezi Cumhuriyet Mahallesi´nde yükselecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`ni kültür merkezleriyle donatmaya devam ediyor. Bugüne kadar Bahçecik ve Çayırova kültür merkezlerinin açılışını yapan, 6 ayrı bölgede de yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, bir başka proje için start vermeye hazırlanıyor.

8 FİRMA KATILDI
Plaj Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi`ne yapılacak Saraybahçe Kültür Merkezi`nin ihalesi, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirildi. Encümen Salonu`nda yapılan ihaleye toplam 8 firma katılırken, en düşük teklif 1 milyon 517 bin YTL İsdem Yapı, en yüksek teklif ise 1 milyon 890 bin YTL ile Yılka İnşaat`tan geldi.

7 AYDA YAPILACAK
Muhammen bedeli 2 milyon 227 bin YTL olarak belirlenen ihale ile ilgili çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 7 ay içinde bitirilecek. Kültür merkezinin yapımı tamamlandığında, Cumhuriyet Mahallesi ve çevre sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri mükemmel bir tesise kavuşmuş olacak.

3 BLOKTAN OLUŞACAK
1700 metrekarelik alanda yükselecek olan Saraybahçe Kültür Merkezi, yan yana 3 bloktan oluşacak. A Blokta geniş katılımlı konferansların da yapılacağı tiyatro salonu, B blokta fuaye, kafeterya, idari bürolar, C blokta ise çok amaçlı salon ve mutfak yer alacak. Mutfağın bulunması nedeniyle salon yemekli düğünlerin yapılmasına olanak sağlayacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

İsdem yapı

1 milyon 517 bin YTL

Te-Sam İnşaat

1 milyon 539 bin YTL

Rota İnşaat

1 milyon 550 bin YTL

Selçuk Şenol

1 milyon 604 bin YTL

İhsan Kutlu

1 milyon 620 bin YTL

BL-MY İnşaat

1 milyon 825 bin YTL

Yılka İnşaat

1 milyon 890 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!