Pazarcılara Bakan Pepe´den müjde

Otogar yanındaki alanda yeni bir Pazar kurulacak

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali´nin arkasında bulunan Tekel´e ait 26 dönümlük arazinin kendilerine verilmesini isteyen pazarcılara müjde Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe´den geldi. Büyükşehir Belediyesi´nin kısa bir süre önce hizmete açtığı Başiskele Sahil Parkı´ndaki Naila Kafe´de pazarcılarla biraraya gelen Bakan Pepe, pazarcıların talebine olumlu yanıt verdi. Toplantıya Vali Gökhan Sözer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları ile Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim katıldı.

BAŞKAN GÜNDEME GETİRDİ
Pazarcılar taleplerini kısa bir süre önce de Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´na aktarmıştı. Talebe olumlu yaklaşan Başkan Karaosmanoğlu ise konuyu Bakan Pepe´nin pazarcıları ziyareti sırasında gündeme getirdi. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de, söz konusu yerin kendilerine verilmesi durumunda tüm İzmitli pazarcıların buraya geleceğini söyledi.

ÖİB´E BAKAN TELEFONU
Serim´in sözlerini dinleyen Bakan Pepe daha sonra cep telefonu ile Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısını arayarak yer ile ilgili bilgi aldı. Pepe kısa görüşmesinin ardından pazarcıların beklediği müjdeyi verdi.  Arsanın Büyükşehir Belediyesi´ne bedelsiz verildiğini belirten Bakan Pepe, bu alanda Pazar kurulabileceğini söyledi. Bakan Pepe´nin müjdesi Pazarcılar tarafından sevinçle karşılandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!