Patencilerimizin gurur tablosu 3 altın, 3 gümüş

Artistik Paten Türkiye Teşvik Şampiyonası´nda, Büyükşehir Kağıtspor patencileri 3 birincilik, 3 ikincilik kazandı.

Kocaeli`nde geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Artistik Paten Türkiye Teşvik Şampiyonası`na 12 sporcu ile katılan Büyükşehir Kağıtspor, 3 birincilik ve 3 ikincilik kazandı.

53 SPORCU KATILDI
Küçük yaştaki sporcuları artistik bu patenine çekmek amacıyla düzenlenen şampiyona Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde yapıldı. Şampiyonaya Türkiye`nin çeşitli illerden gelen 53 sporcu katıldı. Çok sayıda sporcu velisinin büyük ilgiyle izlediği şampiyonayı Türkiye Buz Sporları Federasyon Başkanı Abdülkadir Dökmeci, As Başkanları Ufuk Ulaş ve Oğuz Pervan, Genel Sekreter Mehmet Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Tekelioğlu da izledi.

 

SOĞUK SALONDA, SICAK GÖSTERİ
12 sporcusuyla şampiyonaya katılan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü`nden, C Baylarda Mehmet Çakır, B Baylarda Giray Şenol ve A Baylarda Burak Demirboğa rakiplerini geride bırakarak 1.lik kürsüsüne çıkmayı başardı. D Bayanlarda Damla Demirsal, D Baylarda Anıl Çetinbaş ve A Bayanlarda Çağla Demirsal ise, 2. lik kürsüsüne çıkarak, gümüş madalya almaya hak kazandı. Müzik eşliğinde artistik buz patenine özgü estetik güzellikleri sergileyen minik sporcular izleyenlerden büyük alkış aldı. Soğuk salonda yapılan gösteri, izleyenlerin içini ısıttı.

SONUÇ BİZİ MEMNUN ETTİ
Büyükşehir Kağıtspor Artistik Buz Pateni antrenörü Rana Belkıs Göçmen, bu şampiyonada istedikleri dereceleri aldıklarını belirterek, “Tecrübe sahibi olan sporcularımız beklendiği gibi kürsüye çıkmayı başardı. Diğer sporcularımızı da bu şampiyonaya sokmaktaki amacımız, hem bu spora teşvik etmek, hem de tecrübe kazanmalarını sağlamaktı. Onlar için bu şampiyona iyi bir deneme oldu. Sporcularımın hepsini kutluyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!