Park Bahçeler, Gebze`ye ağırlık verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, Gebze`de bir süre önce başlattığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çayırova yoncası ile Gebze-İzmit turnikeleri arasında kalan bölgede D-100 Karayolu`nun bakımını yapan ekipler, belirli noktalara da rengarenk çiçek ve bitkiler ekiyor.

ÇİÇEKLER ARASINDA YOLCULUK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ahmet Özkaraaslan, Gebze`de çalışma yaptıkları 12 kilometrelik alanda yaklaşık bin 500 ton yabani ot, çalı ve çırpı topladıklarını söyledi. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Özkaraaslan, “İstanbul istikametinden ilimize gelen bütün vatandaşlarımız, bundan böyle D-100 güzergahı boyunca çiçekler arasında yolculuk yapacak” diye konuştu.