Özürlüler Meclisi 2 vekil ağırladı

Lokman Ayva ve Nevzat Doğan, meclis üyeleriyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle kurulan Özürlüler Meclisi, hafta sonunda iki milletvekilini ağırladı. TBMM´nin görme özürlü milletvekili Lokman Ayva ile Kocaeli Milletvekili Dr. Nevzat Doğan, meclis üyeleriyle bir araya gelerek yeni yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

 

TANITMA VE BİLGİLENDİRME
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Başkan Danışmanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kocaeli Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci, Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak, özürlü dernekleri temsilcileri ve özürlü vatandaşların da hazır bulunduğu ziyarette, meclis yönetimi hem kendilerini ve faaliyetlerini tanıtma hem de bilgi alma imkanı buldu.

YASA DÜZENLEMELERE DEVAM
Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, “Özürlüler her zaman ve platformda kendine yetebilmeli. Bunun için de yeni yasal düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesinin özürlülere yönelik hizmetleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, “Kentimizde yaşayan özürlü vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ”
Özürlülere yönelik yasal düzenlemelerin hazırlanmasında Lokman Ayva´yla birlikte çalıştıklarını belirten Kocaeli Milletvekili Dr. Nevzat Doğan ise şunları söyledi: “Hazırlanan yasalar, özürlüler için bir başlangıçtır. Uygulamadaki aksaklıklar zaman içinde özürlü Derneklerinin  de uyarı ve katkılarıyla giderilecektir. Bu konuda her zaman yapıcı eleştirilere açığız.”

Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci de, Özürlüler Meclisinin önümüzdeki dönemde daha etkin olacağını belirterek, kendilerini bilgilendiren İstanbul Milletvekili Lokman Ayva´ya ziyaretlerinden dolayı bir plaket hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!