Özkan´dan Başkan´a veda

Emekliye ayrılan 15. Kolordu Komutanı Özkan, veda turlarına başladı

Yüksek Askeri Şura kararı doğrultusunda emelliye ayrılan 15. Kolordu Komutanı Korgeneral Zafer Özkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na veda ziyaretinde bulundu. Korgeneral Özkan, Kocaeli`nden güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

DONANMA`NIN ÖNEMİ
30 Ağustos tarihi itibarı ile emekliye ayrılacak olan 15. Kolordu Korgeneral Zafer Özkan veda turlarına başladı. Dün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu ziyaret eden Özkan`ı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kapıda karşıladı. Korgeneral Özkan ve Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, Korgeneral Özkan`a yaptığı hizmetler ve Kocaeli`ne verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederek, emeklilik yaşantısında başarılarının devamını diledi.
Kocaeli`nde 2003 yılından beri 15. Kolordu Komutanı olarak görev yapan Korgeneral Özkan ise bu kentten güzel anılarla ayrıldığını belirtti. Korgeneral Özkan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

SAAT KULESİ HATIRASI
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu görüşmenin ardından Korgeneral Özkan`a Kocaeli`nin sembolü olan saat kulesi maketini hediye etti.  Korgeneral Özkan ise Başkan Karaosmaoğlu`na Kurtuluş Savaşı`nda bu vatanın nasıl kurtulduğunu ifade eden tabloyu takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!