“Özgür Kız” buzda klip çekecek

Pop müziğinin güçlü yorumcusu Nil Karaibrahimgil, klip çekimi için Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerini seçti

Son yıllarda kendine öz tarzıyla Türk pop müziğinde iyi bir çıkış yakalayan, “Özgür Kız” olarak tanınan Nil Karaibrahimgil, ‘Peri´ adlı şarkısının klip çekimini Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde gerçekleştirmeyi planlıyor. Çekimler öncesinde ilimize gelen ünlü sanatçı, buz üzerinde kaymayı öğrendi.

DERSLER ALIYOR
Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya gelerek klip çekimi hakkında bilgi veren Nil, ardından Buz Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Fehmi Tekelioğlu´nun buz antrenörü olan kızı Yeliz Tekelioğlu ile birlikte kayma dersleri almaya başladı. Genç sanatçının buza kısa bir sürede uyum sağladığı görüldü. İki günlük buz dersi alan Nil´in bir aksilik olmazsa önümüzdeki birkaç gün içinde Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde klip için çalışmalara başlaması bekleniyor.

RÜYASINDA GÖRMÜŞ
Şimdiye kadar buz üzerinde herhangi bir klip izlemediğini belirten ünlü sanatçı, buzda klip çekme kararını gördüğü rüya sonrası verdiğini söyledi. Rüyasında buzda klip çektiğini ve bu klibin çok değişik olacağını düşündüğünü ifade eden Nil, bu kliple birlikte buz sporlarını da ülkemize iyice tanıtma arzusunda.

PERİ ŞARKISINA KLİP
Son albümünde “Tek başıma kendim aldım, tek başıma kendim taktım” sözlerinden oluşan ‘Pırlanta´ şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Nil Karaibrahimgil, Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde ‘Peri´ adlı şarkısının klibini çekecek. Belgesel tarzında buz üzerinde geçmesi planlanan klipte, Büyükşehir Kağıtspor´un buz sporları yapan bazı sporcularının da oynaması planlanıyor.

NİL´DEN TEŞEKKÜR
Buz üzerinde kayma dersleri aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan´ı ziyaret eden Nil Karaibrahimgil, Büyükşehir Belediyesine kendisine bu imkanı tanımasından dolayı teşekkür etti. Arıcan ise, Nil Karaibrahimgil´e Büyükşehir Kağıtspor´un flamasını hediye ederek, kendisi gibi genç ve yetenekli sanatçılara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kapılarının her zaman açık olduğun belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!