´Oturarak sorun çözülmez´

İbrahim Karaosmanoğlu, Uzunçiftlik gezisinde vatandaşlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sorunları yerinde incelemek ve çözüm bulmak için önceki gün Uzunçiftlik Beldesini Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ile birlikte gezdi. Başkan Karaosmanoğlu, önce vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi. Sorunların çözümü için talimat veren Başkan Karaosmanoğlu, hizmet için göreve geldiklerini, oturarak çözüm üretilmeyeceğini söyledi.


 
HİZMET VE ÇÖZÜM İÇİN GELDİK
Sorunları çözmek ve vatandaşın derdini dinlemek için adım adım Kocaelinin her köşesini gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Uzunçiftlik turuna çıktı. Uzunçiftlik Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ve meclis üyeleriyle beldeyi gezen Karaosmanoğlu, tüm beldelerde olduğu gibi Uzunçiftlikte de alt yapıya ve doğalgaza öncelik verdiklerini söyledi. Karaosmanoğlu, "Nerede bir sorun varsa çözeceğiz. Biz buraya oturmak için gelmedik. Oturarak çözüm üretilmez. Hizmet ve çözüm üretmek için tüm beldeleri karış karış geziyoruz" dedi.


 
SAHA YAPILACAK
Uzunçiftlikte ki doğalgaz çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet ederken, sorunların kendisine anlatılmasını istedi. Uzunçiflik Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Turgay Işık, mahalle içinden geçen derenin pis koku yaydığını belirtmesi üzerine, Başkan Karaosmanoğlu, sözü edilen derede incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu daha sonra talimat vererek derenin ıslahının yapılmasını istedi. Kirazyolu Mahalle Muhtarı Ersin Sert ise spor tesisi konusunda başkandan yardım istedi. Gençlere yapılan yatırımın geleceğe olan en büyük yatırım olduğunu kaydeden başkan Karaosmanoğlu Muhtarın isteğini kırmayarak, mahalleye oyun sahası yapma sözü verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!