Otel Altınnal`da doluluk oranı yüzde 95`e çıktı

İzmit`in sembol mekanlarından biri olarak gösterilen Otel Altınnal, altın günlerini yaşıyor.

Çünkü 59 oda ve 110 yatak kapasiteli otelde doluluk oranı, kasım ayı itibariyle yüzde 95`e yükseldi. Otelin tam kapasiteye yakın bir performansla çalışması, hem yetkilileri hem de personeli memnun ediyor.

ARANAN OTEL OLDUK

Ramazan ayını da oldukça yoğun bir tempoda geçiren Otel Altınnal`ın genel müdürü Fahrettin Kandemir, değişimi şu cümlelerle özetliyor: “Eskiden çevre otellerde yer bulamayanlar bize gelirdi. Ancak yaptığımız yenilikler ve değişen hizmet anlayışımız sayesinde, Altınnal aranan bir otel oldu. Şimdi otelimizde rezervasyon yaptıramayanları, mağdur olmamaları için çevre otellere biz yönlendiriyoruz.” Bu açıklamalarına küçük bir örnek veren Kandemir, “24-25 Kasım tarihlerinde İzmit`te gerçekleştirilecek Gülen Yüzler Sempozyumu için otelimizden 50 kişilik rezervasyon yaptırmak istediler. Ancak boş yer bulunmadığı için bu talebe olumlu yanıt veremedik ve arkadaşları başka otele yönlendirdik” dedi.

MÜŞTERİLERİN YÜZDE 70`İ YABANCI

Kandemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Kış sezonu yaza kadar dolu. Otelimizde kalmak için müracaat edenlere yer ayıramamamın ezikliğini yaşıyoruz.” Otel müşterilerinin yüzde 70`inin ilimizdeki yabancı sermayeli sanayi kuruluşlarının yabancı temsilcilerinden oluştuğunu kaydeden Kandemir, “Bu da bizi ayrıca memnun ediyor” ifadesini kullandı. Kandemir, Otel Altınnal`ı Büyükşehir Belediyesi`nin kamburu olmaktan kurtarma yolunda önemli mesafeler kat ettiklerini de kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!