Otel Altınnal satışa çıkıyor

İhale tarihi 16 Aralık

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun “elimizden çıkaracağız” ifadesiyle kamuoyuna deklare ettiği Otel Altınnal`ın satışı için düğmeye basıldı. Yeni yönetimle birlikte doluluk oranını yüzde 95`ler seviyesine çıkaran, özellikle yabancı konukların büyük ilgi gösterdiği iki yıldızlı otelin ihalesi, 16 Aralık 2005 Cuma günü gerçekleştiriliyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Kapalı teklif ve açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda saat 14.00`te başlayacak. İhalenin satış şartnamesi ise 200 YTL olarak belirledi. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar, satış şartnamesini Otel Altınnal`ın şirket muhasebe servisinden 5 Aralık`tan itibaren temin edebilecek.