Örnek davranışa örnek ödül

Başkan Karaosmanoğlu, can kurtarıp, buluntu telefonu sahibine veren güvenlikçileri ödüllendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, intihar girişiminde bulunan bir kadını denizden kurtaran ve buldukları cep telefonunu sahibine teslim eden güvenlikçileri altın ile ödüllendirdi. Güvenlikçileri kutlayan Karaosmanoğlu, dürüstlük ve fedakârlığın her zaman ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

CANLARINI HİÇE SAYDILAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin hizmetine sunduğu sahillerde, insanların rahatsız edilmemesi için görevlendirdiği özel güvenlikçiler, hem hayat kurtarıyor, hem de görevlerini yapıyor. Bir süre önce Marina´da denize atlayarak yaşamına son vermek isteyen kadın, bölgede görev yapan özel güvenlikçiler Yalçın Şentürk ve Ercan Ergün tarafından son anda kurtarıldı. Kendi canlarını hiçe sayarak denize atlayan ve intihar girişiminde bulunan kadını kurtaran iki güvenlikçi, olayı izleyen vatandaşlar tarafından alkışlandı.

DÜRÜSTLÜK ÖRNEĞİ
Cankurtaran güvenlikçiler, dürüstlükleri ile de örnek olmaya başladı. Marina´da görev yaparken, cep telefonu bulan özel güvenlikçi Ömer Ünal, telefonun hafızasından sahibine ulaştı. Cep telefonunu sahibine teslim eden Ünal´ın davranışı, günümüzde giderek yok olan dürüstlük duygularının hala bazı insanların içinde var olduğunu gösterdi. Telefon sahibi, davranışından çok etkilendiği güvenlik personeli Ömer Ünal´ı kutlayarak, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür yazısı gönderdi.

BAŞKAN ÖDÜLLENDİRDİ
Görevlerini yaparken, hayat kurtarıp, kaybolan eşyayı bularak sahibine teslim eden güvenlikçilerin örnek davranışı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından ödüllendirildi. Başkan Karaosmanoğlu, üç güvenlikçiye birer çeyrek altın takarak, “Günümüzde maalesef insani duygular giderek yok oluyor. Arkadaşlarımız kendi canlarını tehlikeye atarak bir insanı kurtarmış, bulduğu cep telefonunu sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergilemiştir. Dürüstlük ve fedakârlığın var olduğunu gösteren arkadaşlarımız bu ödülü hak etmiştir. Kendilerini kutluyorum. Verdiğimiz bu ödül temsili bir ödüldür. Oysa onlar davranışları ile yok olan duyguların yeniden yaşadığını göstererek, daha büyük ödülleri hak etmişlerdir” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!