Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binası ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılan Orman İşletme Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi`ne katılan 6 firmadan en düşük teklifi 286 bin YTL ile Te-sam İnş. Tic. Şirketi verdi.

6 FİRMA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ile karşılıklı yaptığı protokol gereği yapılacak olan Orman İşletme Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığı`nda yapıldı. İhale`ye katılan Te-sam İnş. Tic. A.Ş 286 bin YTL ile en düşük teklifi verdi.

TE-SAM ADINA PINAR DEMİR
486 bin YTL muhammen bedelle ihaleye çıkan Orman İşletme Müdürlüğü Hizmet binası yapımı ihalesi`nde Zekeriya Şen`in sahibi olduğu Te-sam İnş. Adına vekaleten Pınar Demir katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, ihale sonrası kurul olarak değerlendirme yapacaklarını belirterek, “İhale`ye katılan firmaların evrakları gözden geçirilecek. Eksik olup olmadığına bakılacak.  15 gün içinde de ihale sonucunu açıklayacağız” dedi.

3 AY`DA BİTECEK
İşin teslimi ardından Orman İşletme Müdürlüğü Hizmet binasının 3 ay içinde bitirilecek.

İHALEYE KATILAN FİRMALAR      TEKLİFİ

Te-sam İnş. Tic.                         286.000 YTL