Orhan Mahallesi`nin yollarına bakım yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi`nin ay başında meydana gelen sel felaketinin tahrip ettiği bölgelerde gerçekleştirdiği onarım çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İlimizin çeşitli noktalarında gerekli çalışmaları yürüten ekipler, Orhan Mahallesi`ne..

Büyükşehir Belediyesi`nin ay başında meydana gelen sel felaketinin tahrip ettiği bölgelerde gerçekleştirdiği onarım çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İlimizin çeşitli noktalarında gerekli çalışmaları yürüten ekipler, Orhan Mahallesi`ne bağlı Orhan Caddesi ile Tulkuk, Camialtı, Bağçeşme ve Düz Sokak`larda yol tamir çalışması yapıyor. Saraybahçe Belediyesi Fen İşleri ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen çalışmalarda önemli mesafe kat edilirken, ilk olarak mevcut bozuk yolları kaldıran ekipler daha sonra bu yolları beton ve parke taşla kaplayacaklarını açıkladı.

MUHTAR BALABAN MEMNUN

Fen işleri ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban ve 1. aza Burhan Özkan çalışmalardan  oldukça memnun. Yaklaşık 4 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan çalışmaların bir ay içinde bitirilmesinin planlandığı belirtilirken, bu süre zarfında Tulkuk Geçidi Çıkmaz Sokak`taki duvar yapım çalışmalarının da devam edeceğini vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!