Orhan Mahallesi´nde dev spor kompleksi

Amatör kulüplerin tesis ihtiyacı bir bir karşılanıyor

İlimizdeki tüm amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kulüplerimizin yüzünü güldürecek önemli bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Yapımına önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanacak olan İzmit Orhan Mahallesi Açık Spor Kompleksi, dün ihale edildi.

600 KİŞİLİK TRİBÜN
Bağçeşme yakınlarındaki spor kompleksi, standart ölçülerde sentetik çimden oluşan bir futbol sahası ile içinde voleybol, basketbol ve tenis karşılaşmalarının yapılabileceği çok amaçlı bir spor alanını kapsıyor. Bu alanda ayrıca üstü kapalı yaklaşık 600 kişilik bir çelik konstrüksiyon seyirci tribünü, 4 soyunma odası, dışarıdan gelenlerin kullanabileceği bay ve bayan tuvaletler, hakem odası ve yönetici odası inşa edilecek. 

4 AYDA YAPILACAK
Saraybahçe Eser Sokak`ta yapılacak spor kompleksi ihalesine toplam 3 firma katıldı. İLK-AR inşaat firması tarafından verilen teklif, evraklarının eksik olması nedeniyle geçersiz sayıldı. Gelişim Yapı firması 722 bin, DEM-KA İnşaat ise 640 bin YTL`lik teklif verdi. İhaleyi hangi firmanın kazandığı önümüzdeki günlerde ihale komisyonu tarafından yapılan incelemenin ardından kesinleşecek. Spor kompleksi için çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ayda tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!