“Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur”

Başkan Karaosmanoğlu, özürlü çocukların mutluluğu için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorunda olduklarını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çağrı Çocuk Gelişimi ve Özel Eğitim Merkezi`nin Sabancı Kültür Merkezi`nde düzenlediği etkinliğe katıldı. Başkan Karaosmanoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, toplum olarak özürlülere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

“ONLAR VÜCUDUMUZUN BİR PARÇASI”
Zihinsel ve bedensel engelli 60 öğrenci tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisinden önce bir konuşma yapan merkez sorumlu müdürü Abdulah Demir, çocuklarımızın toplum tarafından daha iyi anlaşılması ve kabul edilmesi için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ise “Bu yavrularımızı yerel yöneticiler olarak vücudumuzun bir parçası gibi görüyoruz. Yavrularımız bizim elimiz, kulağımız, canımız. Onların mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Çünkü çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

OYUNLAR BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Konuşmalardan sonra, öğrencilerin drama derslerinde öğretilen  becerilerini sergilediği Alibaba ve Çiftliği, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Üsküdar ve Katibim, Kına Gecesi adlı oyunlar izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Başkan Karaosamanoğlu`nun eşi Behiye Hanım`ın da katıldığı etkinliği sorumlu müdür Abdullah Demir, çocuk gelişim öğretmeni Fatma Ayçiçek, sınıf öğretmeni Müfit Koğacıoğlu, çocuk eğiticileri Canan Güler, Rana Karahan, fizyoterapist Neslihan İnce hazırladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!