Okul bahçesinde örnek uygulama

Büyükşehir Belediyesi yıllardır kötü durumda bulunan okul bahçesini, öğrencilere yakışır hale getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa´da bulunan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu´nun arka kısmında bulunan oyun sahasını, orijinal bir spor sahası haline getirdi. Zemini özel malzemelerle kaplanan alanı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu da incelerken, sahada oynayan çocukların mutluğu görülmeye değerdi.

BAŞKAN ZİYARET ETTİ
Bekirpaşa´da gerçekleştirdiği temasları sırasında önceki gün Mehmet Ali Paşa Mahallesi sınırları içinde bulunan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu´na uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çocukların sevincine ortak oldu. Yeni sahada basketbol oynayan çocuklarla bir süre sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaosmanoğlu, benzer projelerin diğer okullarda da peyderpey uygulanacağını ifade etti.

“DÜZENLİ SPOR YAPIN”
Çocuklara bazı nasihatlerde de bulunmayı ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, “Her gün düzenli olarak spor yapmalısınız. Bu size ilerideki hayatınızda planlı ve programlı çalışmayı da getirecektir. Biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra beraberinde bulunan Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ve Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´la çocukların oyununu izledi.

ASFALT ÜZERİ KAPLAMA
Çalışmalar kapsamında zemini baştan sona asfaltlayan Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ardından spor salonlarında görmeye alıştığımız yoğun ve renkli bir malzeme ile zemini kaplıyor. Çizgilerin farklı renkte yapılmasıyla da oyun alanının sınırları net bir şekilde fark edilebiliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!