Nejat Uygur 11 haziranda Fuar Güneş sahnesinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Kültür Sanat ve Eğlence Festivali adı altında düzenleyeceği Fuar etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçıları Kocaeli halkıyla buluşturmak için çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Belediyesi 10 Haziran`da açılacak olan fuarda bu yıl Türk tiyatrosunun duayenleri arasında yer alan Nejat Uygur ile anlaşmaya vardı. Ünlü oyuncu, Uygur Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte 11 Haziran`da Güneş Sahnesi`nde Kocaelili sanatseverlerin karşısına çıkacak. Uygur, Fuar sezonu sonuna kadar da her hafta sevilen oyunlarını Kocaeli izleyicisi için oynayacak.

KARAOSMANOĞLU`NU ZİYARET

Öte yandan Uygur Fuar yönetimiyle imzaladığı anlaşmanın ardından bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile de Saraybahçe Belediyesi`nde bir araya geldi.

Saraybahçe Belediye Başkanı`nın makamında gerçekleşen sıcak sohbette Başkan Karaosmanoğlu, Nejat Uygur gibi usta bir tiyatro sanatçısını Fuar sezonu boyunca izleyeceklerini ve bunun da kendileri için bir şans olduğunu söyledi.

KOCAELİLİ SANATSEVERLERİ ÖVDÜ

Ünlü sanatçı Uyur da sanata ve sanatçıya son derece saygılı olan Kocaeli seyircisiyle yeniden bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ve heyecanla 11 Haziran tarihini beklediğini söyledi.

Bu arada Uygur, Başkan Karaosmanoğlu ile gerçekleştirdiği sohbette hazır bulunan Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve meclis üyelerine yaptığı esprilerle keyifli anlar yaşattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!