Nagehan´dan Bükreş Ankara hattı

Romanya kampından dönen Nagehan Gül, ayağının tozuyla Ankara`ya gitti

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı bayan boksörü Nagehan Gül, sıcak havaya aldırış etmeden çalışmalarına aynı tempoda devam ediyor. Hafta sonu Romanya kampından dönen Nagehan, hız kesmeden hafta başında Avrupa Şampiyonası öncesindeki son kamp için Ankara´ya gitti.

İKİLİ KAMP BAŞARILI GEÇTİ
Temmuz ayında Ukrayna´nın Nikoleyev şehrinde 57 kiloda şampiyonluğa ulaşan Nagehan Gül, Ağustos ayının ilk haftası Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Romanya´nın başkenti Bükreş´te yapılan ikili kampa katıldı. Bükreş Olimpik Spor Tesislerinde 10 günlük bir kamp dönemi geçiren Gül, bu ikili kampta Romanya´nın başarılı bayan boksörlerinden Niki ile bol bol maç yapma fırsatı buldu. 54 kiloda dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulanan ve şu anda 57 kiloya çıkan Niki ile başarılı maçlar çıkartan Nagehan, Avrupa şampiyonasına hazır olduğunun sinyallerini verdi.

ANKARA´DAN POLONYA´YA
Hafta sonu Romanya´dan dönerek 2 gün izin yapan Büyükşehirli milli boksör Nagehan Gül, eylül ayında Polonya´da yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık kampı için Ankara´ya gitti. 3-10 Eylül tarihlerinde Polonya´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Gül, şampiyona gününe kadar sürekli olarak kamp yapacak. Gül ayrıca, kasım ayında da Hindistan´da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında boy gösterecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!