Muhtarları Bakan Pepe ve Başkan uğurladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin il genelindeki tüm muhtarlara yönelik Çanakkale gezisi önceki akşam başladı. Büyükşehir Belediyesi deniz otobüsü ile gerçekleştirilen geziye muhtarlar büyük ilgi gösterdi. Akşam 22.00´de Marinada toplanan muhtarları uğurlamaya gezinin konaklama masraflarını üstlenen Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ile organizasyonu sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık katıldı.

MUHTARLARA POSTER
Gezisi öncesi tüm muhtarlara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferinin nasıl kazanıldığını anlatan “Şehadet şerbetinden başka içecek bir şeyleri yoktu” yazılı iki asker posteri dağıtıldı. Posteri Bakan Pepe Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Şisman´a verirken Başkan Karaosmanoğlu da Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Seyfettin Yıldız´a verdi. İki gün sürecek gezi sırasında muhtarlar rehberler eşliğinde 57. Alay Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Seyit Onbaşı, Kilit Bahir Kalesi ve Tabyaları gezecek. Muhtarlar Pazar akşamı İzmit´e geri dönecek.