Miniklerin şampiyonu Büyükşehir Kağıtspor

Minikler liginin heyecanlı geçen final karşılaşmasını, KYÖD Spor karşısında 4-3 kazanan Büyükşehir Kağıtspor şampiyon oldu

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve büyük bir çekişmeye sahne olan mini minikler görkemli bir kapanış finaliyle noktalandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan Büyükşehir Kağıtspor-KYÖD Spor karşılaşmasını, uzatmada attığı golle kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu minikler şampiyonluğa ulaştı. 

BÜYÜKŞEHİR UZATMALARDA KAZANDI
İlimizde bu yıl ilk kez düzenlenen, 8-10 yaş grubundan oluşan 36 takımın katıldığı mini minikler ligi Büyükşehir Kağıtspor´un şampiyonluğu ile sonuçlandı. KYÖD Spor ile Büyükşehir Kağıtsporlu miniklerin oynadıkları final karşılaşması büyük bir çekişmeye sahne olurken, karşılaşmanın normal süresi 3-3 sona erdi. Uzatma dakikalarında başarılı futbolcusu Burak´ın ayağından bulduğu golle şampiyonluğa ulaşan Büyükşehir Kağıtsporlu minikler büyük bir sevinç yaşadı. Final karşılaşmasında başa baş mücadele sergileyip uzatma dakikalarında yedikleri golle şampiyonluğu kıl payı kaçıran KYÖD Sporlu minikler ise göz yaşlarına hakim olamadı. 

SPORCU VE AİLELERİ YEMEKTE BULUŞTU
Final karşılaşmasında güçlü rakibi KYÖD Spor´u 4-3 yenen Büyükşehir Kağıtspor, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Lacivert beyazlı başarılı minik sporculara ve ailelerine bu başarıları  nedeniyle, Büyükşehir Kağıtspor yönetimi tarafından SEKA Park Otelinde yemek verildi. Yemekte Kulüp Başkanı Gültekim Görüm, minik futbolculara kalem hediye ederek, sporun yanında eğitimlerine de önem vermelerini istedi. Minik sporcular ise, Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine dair Büyükşehirli yöneticilere söz verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!