Minik güreşçiler er meydanına çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında yer alan güreş şampiyonasına büyük ilgi gördü. Fuar alanında açık havada düzenlenen minder güreşlerine 107 sporcu katıldı.

5 TAKIM, 107 SPORCU KATILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Spor Günleri çerçevesinde düzenlenen Kurtuluş Kupası Güreş müsabakaları Fuar içindeki bulunan Midilli Çayırında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Karamürsel Barbaros, Gölcük Belediyespor, Yuvacık Belediyespor ve Gebzeden toplam 107 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuva, 12-13 ve 14-15 yaş gruplarında ayrı ayrı olarak düzenlendi.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜL VERİLDİ
Yaklaşık 4 saat süren güreşlerde veliler kenarda heyecanla maçları takip ederken, fuarı gezmeye gelen insanlarında müsabakaları izlemesi dikkat çekti. Güreşlerde ilimiz hakemleri Gürcan Kırcı, Halil İbrahim Kavi, Ömer Üngör, Fikret Akar, Adem Şahinkaya, Olgay İnce, Mustafa Türkoğlu ve Nurcihan Sel hakem olarak görev yaptı. Güreşleri Güreş İl Temsilcisi Ziya Ürük, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Spor Şube İdari İşler Sorumlusu Abdurrahman Polat, Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Fikret Yıldız ile çok sayıda sporcu velisi takip etti. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

GÜREŞ SONUÇLARI :

12-13 YAŞ