Minik Dualar “kabul oldu”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuardaki konserler zincirini dün akşam farklı bir etkinlikle sürdürdü. “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümüyle tanınan Minik Dualar Grubunun minik üyeleri, Güneş Sahnesinde Kocaeli seyircisi ile buluştu.

FUARDA MİSTİK RÜZGAR
Yaşları 5 ile 11 arasında değişen ve 10 çocuktan oluşan Minik Dualar Grubu, seslendirdiği birbirinden etkili ilahilerle fuarda mistik rüzgarlar estirdi. 1.5 saat boyunca “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümlerinden ilahiler okuyan minik sanatçılara, grubun kurucusu ve ses sanatçısı Ertuğrul Erkişi de eşlik etti.

ÇOK SAYIDA ÇOCUK
Konserde en büyük ilgiyi grubun en küçük üyesi olan 5 yaşındaki Yalım görürken, konser nedeniyle dinleyici profilinde hayli değişikliğin yaşandığı gözlendi. Saat 21.00´de başlamasına rağmen, konseri çok sayıda çocuk takip etti. Fuara büyükleriyle gelen minikler, grubun söylediği ilahilere sık sık eşlik etti.

Bu arada konserin ardından grup üyeleri, “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümlerini Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu kitap fuarında hayranları için imzaladı.