Mini Futbol Turnuvası başladı

Büyükşehir´in düzenlediği turnuvaya 18 takım, 320 çocuk katılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü tarafından düzenlenen mini futbol turnuvası, dün başladı. Turnuvaya katılan ilköğretim çağındaki 1995-96 doğumlu 320 çocuk sporcu, 1 ay boyunca kıyasıya mücadele edecek.

YOĞUN KATILIM
Yahya Kaptan Spor Tesisleri`nde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Rafet Kırgız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yöneticileri Halit Bostancı ve Süleyman Durak katıldı. Açılışta ayrıca 18 spor kulüp yöneticisi ile sporcuların aileleri de hazır bulundu.

CENTİLMENCE MÜCADELE EDİN
Turnuvanın start almasından önce kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, minik sporculara büyük önder Mustafa Kemal Atatürk`ün “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlattı. “Atamızın bu sözünden alacağımız hisse; futbol oynarken takım ruhu içinde fair play kuralları da uygulanarak centilmence mücadele edilmesini gerekiyor” diyen Ustaoğlu, daha sonra minik sporculara başarılar diledi.

İLK GÜNKÜ MAÇ SONUÇLARI
Bekirderespor ile KYÖD Spor`un karşı karşıya geldiği turnuvanın ilk maçında santrayı Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu yaptı. İlk günkü maç sonuçları ise şöyle:
Bekirderespor-KYÖD   : 1-9
TEKspor-Derince Birlikspor  : 0-6
Saraybahçe-Harbişspor   : 0-4
Demirspor-Kocaeli Güneşspor  : 0-5

SON MAÇ 26 AĞUSTOS`TA
Alikahya Belediyespor, Başaranspor, Bekirderespor, Çenesuyu Plajyoluspor, Demirspor, Derince Belediyespor, Derincebirlikspor, Harb-işspor, Herekespor, Kocaelispor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Kocaeli Güneşspor, Körfezbelediyespor, KYÖD spor, MAP Kavalıspor, Saraybahçespor, TEKspor, Yeşilovaspor kulüplerinin katıldığı turnuva, 26 Ağustos tarihinde sona erecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!