Mezarlıklar bayrama hazır

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan mezarlıkları temizleyerek, Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

Mezarlıklar bayrama hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Ramazan ayında mezarlıklarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Kent genelinde bulunan merkezi ve köy mezarlıklarında büyüyen otların, çalıların temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar Ramazan Bayramı’ndaki mezarlık ziyaretlerine yetiştirildi.

17 KİŞİLİK TEMİZLİK EKİBİ
Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan 17 kişilik ekiple yapıldı. Mezarlıklarda oluşan otların, çalıların temizlendiği ve çevre bakımlarının yapıldığı çalışmalar vatandaşların memnuniyetini kazandı.

MERKEZİ MEZARLIKLARDA BOYA VE ÇEVRE DÜZENLEME
Büyükşehir Belediyesi ekipleri bayram öncesi köy mezarlıklarının yanı sıra merkezi mezarlıklarda da farklı çalışmalar gerçekleştirdi. Ekipler özverili bir çalışmayla merkez mezarlıklarında, boyama ve çevre düzenlenme çalışması yaptı.