Merkez İlçe´den nezaket ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, Hüseyin Yusuf başkanlığındaki yeni yönetimi makamında ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hüseyin Yusuf başkanlığındaki AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı`nın yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kabulde konuşan Hüseyin Yusuf, üzerlerine düşecek görevi en iyi şekilde yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek, çalışmalardan dolayı Başkana teşekkür etti.

“BİR BİR ÇÖZÜYORUZ”
Cumartesi günü gerçekleşen nezaket ziyaretinde ilk olarak Başkan İbrahim Karaosmanoğlu söz aldı. İzmit Büyükşehir`den Kocaeli Büyükşehir`e geçilmesi nedeniyle yetki, sorumluluk alanı ve verilen hizmetlerin arttığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, kentin her bölgesinde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, yılların sorunlarını bir bir çözmeye başladıklarını ifade etti, bazı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“KATKIYA HAZIRIZ”
Merkez ilçe yöneticileri ise halkın merak ettiği konular hakkında Başkan Karaosmanoğlu`na bazı sorular yöneltti. Mahallelerin yanı sıra köylerle ilgili sorun, öneri ve talepleri dile getiren AK Partili yöneticiler, bir süre bilgi alışverişinde bulundu.
Ardından söz alan genç ilçe başkanı Hüseyin Yusuf ise Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen çalışmaları büyük bir dikkatle takip ettiklerini ve memnuniyet duyduklarını söyledi. Hizmetlerin daha da artırılması noktasında üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını kaydeden Yusuf, katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

“DESTEK GEREKLİ”
Başkan Karaosmanoğlu da Kocaeli`nin modern kentler seviyesine kısa sürede çıkabilmesi için başta siyasetçiler olmak üzere toplumun her kesiminin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf konuşmasının ardından, Başkan Karaosmanoğlu`na başarılı çalışmalarının devam etmesi dileğiyle bir demek çiçek takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!