Merkez ihalesine 7 teklif

İZGAZ, bu yılın 4. büyük yatırım ihalesini de gerçekleştirdi

Kocaeli`nin lisans sınırları içinde yer alan tüm bölgelerine en kısa sürede doğalgaz ulaştırmada kararlı olan İZGAZ, 2005 yılında başlattığı yatırım atağını 2006`da da devam ettiriyor. Bu yıl 5 büyük çalışma gerçekleştirecek olan şirket, bu çalışmalara ait 4. ihaleyi de yaptı.

4 AYDA YAPILACAK
İZGAZ Genel Müdürlüğü`nde, Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Erikçi`nin başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, toplam 7 firma katıldı. En düşük teklif 1 milyon 730 bin YTL ile Ali Koç İnşaat`tan gelirken, Ektaş İnşaat 3 milyon 153 bin YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu. Mayıs ayı içinde açıklanması beklenen ihaleyi kazanan firma, yer teslimi yapıldıktan sonraki 4 ay içinde çalışmaları tamamlayacak.

HANGİ BÖLGELER?
“Merkez” olarak adlandırılan ihale kapsamında, Alikahya ve Kuruçeşme arasında kalan bölgede eksik çalışmalar tamamlanacak, başta Saraybahçe ve Bekirpaşa olmak üzere bu bölgede doğalgaz verilmeyen yer kalmayacak. Doğalgaz iletim ve dağıtım hattı çalışmaları kapsamında yaklaşık 500 m çelik, 60 km de PE hattı döşenecek, 2 bin 100 adet servis kutusu montajı yapılacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Ali Koç İnşaat

1 milyon 730 bin YTL

Hisar İnşaat

1 milyon 896 bin YTL

Şark İnşaat

2 milyon 159 bin YTL

Ekol İnşaat

2 milyon 509 bin YTL

Tulumharlı İnşaat

2 milyon 799 bin YTL

Bölenler İnşaat

3 milyon 129 bin YTL

Ektaş İnşaat

3 milyon 153 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!