MBBB Encümeni yarın toplanıyor

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, yarın İzmit`te toplanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan toplantı saat 14.00`te, Antikkapı Restaurant`ta yapılacak.

ENCÜMEN ÜYELERİNE BRİFİNG

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın başkanlığını yaptığı birlik encümen üyeleri yarın saat 10.00`da Büyükşehir Belediyesi`nde Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelecek. Saat 11.00`a kadar Büyükşehir Belediyesi projeleri ile ilgili bir brifing alacak olan encümen üyeleri daha sonra İzaydaş`a hareket edecek. Saat 11.45`te Gayret Müzesi ve sahili ziyaret edecek olan konuk encümen üyeleri 13.00`te Antikkapı`ya geçerek öğle yemeği yiyecek. Saat 14.00`te ise, encümen toplantısı başlayacak.

YOĞUN GÜNDEM

Encümen toplantısında görüşülecek gündem maddelerinin bazıları ise şöyle: Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Ortak Kurulu`na birlik encümeninden 2 üyenin seçimi, Belediye Gelirleri Yasa Tasarısı görüşülmesi, birlik olarak hazırlanacak görüşlerin İçişleri Bakanlığına sunulması, birlik başkan ve encümen üyelerinin Ankara ziyareti konusunun görüşülmesi, ekim veya kasım ayında büyükşehir belediyelerine yönelik bir eğitim toplantısı yapılması.