Masa Tenisçiler Bolu´dan istediğini aldı

Büyükşehir Kağıtspor, Bolu`da güçlü rakiplerinden rövanş almak için mücadele edecek

Türkiye Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginin ikinci yarısı Bolu´da yapılan karşılaşmalarla start aldı. Güçlü rakiplerle karşılaşan temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, Çukurova ve Fenerbahçe´ye mağlup olurken, Bursa Büyükşehir Belediyesini yenmeyi başardı.

AMACINA ULAŞTI
Masa Tenisindeki güçlü temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, ikinci yarının ilk ayağına Bolu´da yapılan karşılaşmalarla başladı. Lig başında karşılaştığı 3 rakibine de yenilen Kağıtspor, bu kez güçlü rakipleri karşısında bir galibiyet almayı başardı. Emine Öztürk, Tunay Coşkun ve Emel Gönüllü ile mücadele veren Kağıtspor, ilk maçında lig lideri Çukurova Üniversitesi´ne 5-1 yenilirken, ikinci maçında da şampiyonluk için mücadele veren Fenerbahçe´ye 5-0 yenildi. Büyükşehir Kağıtspor´un Bolu´daki asıl rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi idi. Avrupa Kupaları için çekiştiği rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Büyükşehir Kağıtspor, bu karşılaşmayı 5-1 galibiyetle kapattı. Böylece Bolu´daki amacına ulaşmış oldu.

MURAT KIRBAÇ, “İSTEDİĞİMİZİ ALDIK”
Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Antrenörü Murat Kırbaç, Bolu´ya en az bir galibiyet hedefiyle gittiklerini ve hedeflerine ulaştıklarını belirterek, “Ligin ilk ayağında bu üç rakibimize de yenilmiştik. Çukurova ve Fenerbahçe şampiyonluk için çok iyi kadro yaptılar. Onları yenmek zaten çok zor olurdu. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Kupaları için çekiştiğimiz rakipler arasında. Onları yenerek çok önemli bir avantaj sağladık. Bundan sonraki maçlarımıza da en iyi şekilde hazırlanıp, ilimizi Avrupa Kupalarında temsil etmek istiyoruz” dedi. Büyükşehir Kağıtspor, ikinci yarının ikinci etap maçlarını 24-25 Şubat tarihlerinde Eskişehir´de oynayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!