Masa tenisçiler Afyon´dan istediğini aldı

Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi takımı, oynadığı 6 karşılaşmanın 5´ini kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, geçtiğimiz hafta çeşitli branşlarda kazandığı başarılara damgasını vururken, masa tenisi takımı da Afyon`da istediği sonuçları alarak şehre döndü. 6 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Büyükşehir Kağıtspor, ilk 2 sıra içerisindeki yerini korudu.

5 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET
Hafta sonu Afyon`da yapılan Masa Tenisi 1. ligi müsabakalarının 3. etabında 6 karşılaşma yapan Büyükşehir Kağıtspor bunlardan 5 tanesini kazandı. Antrenör Murat Kırbaç tarafından Emel Gönüllü, Dilek Aydın, Embiye Kahraman ve Hilal Yamak isimlerinden oluşan kadroyla mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, 6 maçta 11 puan kazanıp puanını 29 yaptı ve 30 puanlı Afyon Belediyespor`un ardından 2. sırada yer aldı. 3. sırada ise, 28 puanla Büyük Kolej Ankara takımı yer aldı.

İLK 2 TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAK
Masa Tenisi Federasyonu`nun belirlediği statüye göre toplam 4 etap halinde oynanacak olan masa tenisi 1. ligi müsabakaları sonrasında ilk 2 takım süper lig vizesi alacak. 3 etap sonrasında 2. sırada yer alan temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, son etap maçlarını 18-19 mart tarihlerinde Sakarya`da oynayacak. Burada karşılaşma yapacak olan Büyükşehir Kağıtspor, ilk 2 sıradaki yerini koruduğu taktirde, gelecek yıl süper ligde mücadele etmeye hak kazanacak. Afyon`da yapılan 3. etap müsabakalarında Antalyaspor`u 3-0, Sakarya Gençlik Merkezi`ni 3-0, Batman Gençlik ve Spor Müdürlüğü`nü 3-0, İ.D.Ç Hatay`ı 3-0, TED Ankara`yı 3-1 yenen Büyükşehir Kağıtspor, çekişmeli geçen maç sonucunda İstanbul Haydarpaşa takımına 3-2 yenildi.

SON KARŞILAŞMALAR ARASINDA LİDER DE VAR
Afyon`da zorlu maçlardan başarılı skorlarla ayrıldıklarına dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Antrenörü Murat Kırbaç, Sakarya`da yapılacak olan son etap maçlarının hepsini kazanacak güçte olduklarını belirtti. Temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor Sakarya`da yapılacak müsabakalarda, Ankara Türk Telekom, Aydın Polisgücü, Afyon Belediyespor, Aydın Büyük Kolej ve İstanbul Veteran Spor takımları ile karşılaşacak. Bu maçlar içinde en çekişmeli olanı ise hiç kuşkusuz, lider durumda bulunan Afyon Belediyespor ile oynanacak karşılaşma oluşturacak.