Masa tenisçiler 1 galip, 2 mağlup

Büyükşehir Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı, ligin ilk haftasında bir galibiyet, iki mağlubiyet aldı

Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi 2007-2008 sezonu hafta sonu İstanbul´da oynanan karşılaşmalarla start aldı. Bayanlar liginde ilimizi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, oynadığı 3 karşılaşmanın birini kazdı, ikisini kaybetti.

DÖRT PUANLA YEDİNCİ SIRADAYIZ
Yeni adıyla Güneş Sigorta Süper Lig´i olarak adlandırılan Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi ilk hafta karşılaşmaları, hafta sonu İstanbul Tozkoparan Spor Salonu´nda yapılan maçlarla sona erdi. Temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, ilk maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Başkent temsilcisinin etkili oyunu karşısında set alamayan Büyükşehirli bayanlar ilk maçını 5-0 yenik kapadı. Mavi beyazlılar ikinci sınavını ise Balıkesir Tunç Siperi´ne karşı verdi. Bu karşılaşmayı 5-3 kazanan temsilcimizin son maçındaki rakibi ise Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu. Bursa temsilcisi karşısında 5-1 mağlup olan Büyükşehir Kağıtspor, ilk haftayı 4 puanla 7. sırada tamamladı. Masa Tenisi Güneş Sigorta Süper Ligi´nin ikinci etap maçları 27-28 Ekim tarihlerinde Eskişehir´de oynanacak.