Malzeme ihalesi sonuçlandı

İhaleyi kazanan Stat Spor, 19 Mayıs´a kadar malzemeleri Büyükşehir´e teslim edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Amatör Küme futbol takımları için yapılan malzeme ihalesinin sonucu açıklandı. İhaleyi 110 bin 571 bin YTL`lik teklifi ile Stat Spor alırken, malzemelerin en geç 19 Mayıs tarihine kadar Büyükşehir yetkililerine teslim edileceği belirtildi.

İHALEYİ STAT SPOR ALDI
8 firmanın katıldığı ihalede Vezir Tekstil, Seremoni Spor, Nevrezoğlu Ticaret ve Okul Spor`un firmaları, teklifleri yetersiz bulunduğu için ihale dışı kaldı. Değerlendirmeye giren TT Proje Spor 116 bin 619 YTL, Sesba Ticaret 139 bin 891 YTL, Samuray Spor 147 bin 388 YTL, Stat Spor firması 110 bin 571 YTL teklif vermişti. Bu fiyatları ve firmaların getirdikleri örnek numuneleri inceleyen ihale komisyonu, ihaleyi Stat Spor firmasına verdi.

SÖZLEŞME İMZALAYACAK
17 kalem ürünün dağıtılacağı malzeme yardımı ihalesi için Büyükşehir Belediyesi ihale komisyonu tarafından yapılan değerlendirme 6 Nisan tarihinde onayladı ve 14 Nisan tarihine kadar tüm firmalara bildirildi. Firmaların ihtiraz sürelerinin dolmasının ardından ihale kararı 21 Nisan tarihinde Stat Spor firmasına tebliğ edildi. İhale şartnamesine göre 7 günlük  tebliğ süresinin ardından, ihaleyi kazanan firmanın 10 günlük süre zarfında sözleşme imzalaması yani en geç 8 Mayıs tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine gelip imza atması gerekiyor. Sözleşmenin imzalanmasının ardından şartnamede belirtilen 10 günlük süre içinde malzemeler belediyeye teslim edilecek. En geç 18 Mayıs Perşembe günü malzemeleri teslim alacak olan Büyükşehir Belediyesi, ardından dağıtım töreni için tarih açıklanacak. 2. Amatör kümenin son maçlarının oynanacağı tarihlere isabet etmesi beklenen malzeme dağıtımı, söz konusu takımlara gelecek yıl için yeni malzemelerle lige katılma fırsatı verecek.

NELER DAĞITILACAK?
Takımlara 16`şar adet forma ve şort, 20`şer çift toprak saha için krampon, 25`şer çift tekmelik, 10`ar adet antrenman topu, 2`şer adet maç topu, çoraplarıyla birlikte 20`şer adet seramoni eşofmanı, 20`şer adet takım çantası ve yağmurluk, 25`şer adet penye, iki ayrı renkte 22`şer adet antrenman yeleği, kalecilere 2`şer adet forma, şort, eldiven ve çorap.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!