Liselerde doğalgaz eğitimi sona erdi

İZGAZ yetkilileri geleceğin doğalgaz kullanıcılarını şimdiden bilgilendirdi

Yediden yetmişe tüm Kocaelililere doğalgaz konforunu yaşatmak için çalışmalarına aralıksız devam eden İZGAZ, okullarda başlattığı doğalgaz eğitimlerini tamamladı. Şirket yetkilileri son olarak Özel Muhsinler Koleji ve İzmit İmam Hatip Lisesinde öğrencileri bilgilendirdi.

ÖZEL MUHSİNLER VE İZMİT İHL
Bir yandan doğalgaz kullanmaya hazırlanan aboneleri, diğer taraftan da geleceğin doğalgaz kullanıcılarını bilgilendiren İZGAZ yetkilileri, Gazi Lisesinden başladıkları okul eğitimlerini tamamladı. Bir çok lisede doğalgaz eğitimi veren İZGAZ yöneticileri, son olarak Yuvacık´ta bulunan Özel Muhsinler Koleji ile İzmit merkezde bulunan İzmit İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Genel Müdür Yardımcıları Muhammet Saraç ile Suat Olgun´un da katıldıkları son iki eğitimde, her zaman olduğu gibi doğalgazın oluşumu, nasıl kullanılması gerektiği ve acil durumlarda yapılması gerekenler anlatıldı.

 

EYLÜLDE YENİDEN
Okulların haziran ayında kapanması nedeniyle eğitim programını tamamladıklarını hatırlatan İZGAZ yöneticileri ise, yeni eğitim öğretim döneminde daha aktif bir şekilde Kocaeli´ndeki tüm okullarda doğalgaz eğitimi vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!